Administratie, Bemiddeling, Belastingen, Incasso

Bel onsMail ons

Zorgvuldige aanpak

Snel schakelen

Duidelijke communicatie

Home » Hulp met belastingzaken

Hulp met belastingzaken

Ieder jaar dient men als bedrijf de belastingaangifte in te dienen en veel ondernemers kunnen hulp met belastingzaken gebruiken. Het systeem voor belastingaangifte is de laatste jaren dan wel vereenvoudigd, maar nog altijd niet gemakkelijk. Met alle vormen van fiscaliteit die u tegenkomt is het prettig om iemand te hebben die u tijdens het volledige traject ondersteuning kan bieden en u kan wijzen op aantrekkelijke extra mogelijkheden die u aan kunt treffen op het belastingformulier. Naast het invullen van een belastingformulier kunt u ook hulp krijgen met het aanvragen van toeslagen en het kwijtschelden van betalingen.

Hulp met belastingzaken; een complexe materie

Veel kleine ondernemingen en ZZP’ers hebben moeite met het aanvragen en invullen van allerlei belastingtechnische zaken. Zo kan men vergeten dat bedrijven soms recht hebben op interessante toeslagen of worden aftrekposten vergeten. Ook kan het zijn dat u meer belasting betaalt dan in de praktijk nodig is en dat is zonde. Dankzij de nadrukkelijke hulp met belastingzaken die VD Broek Fin. Dienstverlening  in Den Bosch aanbiedt kunt u voor uzelf veel onzekerheid wegnemen en weet u zeker dat er geen fouten worden gemaakt, dan wel niks wordt vergeten.

Laat u adviseren

Niks is zo vervelend als te veel belasting betalen of geld laten liggen waar u in principe recht op heeft. Kies daarom voor een belastingadvies op maat; uniek voor ieder type klant bij VD Broek Fin. Dienstverlening. De Overheid heeft met name voor ZZP’ers en startende ondernemers veel nieuwe onderdelen toegevoegd aan het belastingstelsel, waar men nog onvoldoende van op de hoogte is. Loop geen geld mis en zorg ervoor dat u niks vergeet; kies voor hulp met belastingzaken door VD Broek Fin. Dienstverlening. Wilt u graag meer informatie? Bel naar 073-8505060.

Neem contact op voor gratis advies op maat

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht